Allmän info & avbokningspolicy

vid bokning av reikikurser och behandlingar

Bokning och avbokningspolicy


För reikikurser: Efter att din bokning är mottagen så kommer du få ett mail med information om kursen samt ett separat mail med en anmälningsavgift på 900 kr. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud. När du betalat anmälningsavgiften har du säkrat din plats på kursen och har därmed en definitiv plats. Denna anmälningsavgift är inkluderad i hela kursavgiften och den gäller för den specifika kurs och kursdatum som bokas. Resterande kursavgift betalas på plats vid kurstillfället. 


För reikibehandlingar: Avbokning ska ske senast 24 timmar innan behandlingen. Vid uteblivet besök debiteras hela summan.


Kvalitetsäkring

För att säkra en hög kvalitet, så är det begränsat antal deltagare per reikikurs. Detta för att det ska finnas möjlighet för reflektion, diskussion och frågor för samtliga deltagare. Samtliga reikikurser inkluderar både teori och praktik, där målet är att varje elev ska känna att de behärskar en reikibehandling självständigt samt få en god förståelse för reiki. På grundkursen i reiki går vi igenom patientsäkerhetslagen och det ingår alltid ett kompendium och diplom på varje kurs. Reikikurserna inkluderar fortsatt support efter behov. Marie Rittstam, som driver Marie´s Healing & Regression, är medlem i Sveriges Förenade Reikiförbund och följer deras riktlinjer för en kvalitetssäkrad kurs. 


Reiki är friskvård

Reiki är godkänd av Skatteverket som en friskvårdsmetod, både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill enligt de gängse reglerna, och att det då är en skattefri förmån för arbetstagaren.


Regression som friskvård

Även regression är godkänt av skatteverket när dess syfte är avslappning eller som hjälp vid rökavvänjning.


Sjävklart kan man kombinera dessa båda, vilket jag rekommenderar om regressionen är i avslappningssyfte eller vid rökavvänjning.