BEHANDLINGAR


Regression


Att vara regressionsterapeut är mitt största kall här i livet, att få följa med mina klienter ner till tidigare liv är helt underbart. Vissa liv är så klart mer spännande än andra och vissa liv är inte alls som klienten trott men ha i åtanke att varje liv du förs tillbaka till får du tillgång till just nu av en anledning som du behöver få ta del av nu.


Jag styr inte över vilket eller vilka liv du får ta del av när du går ner i regression men jag hjälper dig så långt det är möjligt att få de svaren du söker, så innan du kommer är det viktigt att du vet vilka frågor du vill ha svar på.


Hur ofta man kan göra en regression beror på dig som person men oftast är det bra att du bearbetar din förra regressionen på ett bra sätt innan du gör nästa regression men ibland behöver man gå ner i regression igen för att kunna arbeta klart förra upplevelsen. Våra olika liv är inte en början och ett slut, de är samanflätade i varandra och inte förrän man verkligen förstått varför en sak händer en om och om igen, liv efter liv så har man möjlighet att gå vidare och få ett avslut på den spiralen. Att bearbeta sin regression kan ta olika lång tid och hur du gör går vi igenom när du kommer till mig för din första regression. 


Pris:

Tid ca 2 timmar 900:-

Reiki

 

Reiki är ytterligare ett sätt att ladda och läka kroppen. Reiki hjälper dig på många plan. Ibland ignoreras Reikins kraft då människan inte tror på det den inte ser, men öppna ditt sinne och lägg märke till hur mycket som läker med hjälp av Reiki. Det har absolut ingen betydelse vilken religion du känner tillhörighet för, Reiki har inget med religion att göra utan är livsenergi och tas emot av vem som helst.

 

Var gång du känner att något värmer ditt hjärta tar du emot healing, det kan vara någon som säger något till dig som värmer, en kram eller vad det nu må vara som ger dig den känslan. Det är healing och tro mig det läker dig! När man som Reikihealer healar någon kanaliserar man energi, vi Reikihealers är ett verktyg för att kanalisera energi helt enkelt.

 

Reiki kan du ta emot hur mycket som helst egentligen det är din tid och din börs som styr hur ofta du kan gå till en healer. Underskatta aldrig din egen läkningsförmåga, att gå ut i skogen helt ensam och rensa tankarna kan göra underverk. Många som går på Reiki ofta blir så fasinerade att de själva utbildar sig, för att kunna heala sig själv, nära och kära. Även djuren älskar att få Reiki.

Reiki är en form av healing.

Pris:

Endast hel behandling möjlig, tid ca 1½ timme 900:-