MINA BEHANDLINGAR


Regression


Att vara regressionsterapeut är mitt största kall här i livet, att få följa med mina klienter ner till tidigare liv är helt underbart. Vissa liv är så klart mer spännande än andra och vissa liv är inte alls som klienten trott men ha i åtanke att varje liv du förs tillbaka till får du tillgång till just nu av en anledning som du behöver få ta del av nu.


Jag styr inte över vilket eller vilka liv du får ta del av när du går ner i regression men jag hjälper dig så långt det är möjligt att få de svaren du söker, så innan du kommer är det viktigt att du vet vilka frågor du vill ha svar på.


Hur ofta man kan göra en regression beror på dig som person men som riktlinje är det bra att du bearbetar din förra regressionen på ett bra sätt innan du gör nästa regression. Att bearbeta sin regression kan ta olika lång tid och hur du gör går vi igenom när du kommer till mig för din första regression.


Pris:

Tid ca 2 timmar 900:-

Massage

 

Att kontinuerligt gå för massage gynnar din kropp på många sätt, kroppen får möjlighet för återhämtning. Massage hjälper kroppen att frigöra sig ifrån slagg i musklerna samt lösa upp muskelknutor och mycket mera.

 

Det är viktigt att vi tar hand om vår kropp på bästa möjliga sätt, att få massage är ett utomordentligt sätt att hjälpa kroppen, du blir uppmjukad och lösgjord i musklerna samtidigt som gammalt slagg transporteras ut från musklerna och musklerna kan jobba på bästa sätt igen.

 

Hur ofta du behöver gå på massage beror dels på din kropp och självklart kostar det ju en del så man kanske inte kan gå så ofta som man vill men jag brukar säga var 14:e som mest och minst 4 gånger om året. Vid akuta besvär kan man behöva gå ganska intensivt med bara någon dag emellan några gånger men sedan är min rekommendation att det bör vara ett par veckor emellan.

 

Pris: 

45 min Halvkroppsmassage 500:-

1½ timme Helkroppsmassage 700:-

Healing

 

Healing är ytterligare ett sätt att ladda och läka kroppen. Healing hjälper dig på många fler plan än massage och på en helt annan nivå. Ibland ignoreras healingens kraft då människan inte tror på det den inte ser, men öppna ditt sinne och lägg märke till hur mycket som läker med hjälp av healing.

 

Var gång du känner att något värmer ditt hjärta tar du emot healing, det kan vara någon som säger något till dig som värmer, en kram eller vad det nu må vara som ger dig den känslan. Det är healing och tro mig det läker dig! När man som healer healar någon kanaliserar man energi, vi healers är ett verktyg för att kanalisera energi helt enkelt.

 

Healing kan du ta emot hur mycket som helst egentligen det är din tid och din börs som styr hur ofta du kan gå till en healer. Underskatta aldrig din egen läkningsförmåga, att gå ut i skogen helt ensam och rensa tankarna kan göra underverk.

 

Pris:

Endast hel behandling möjlig, tid ca 1½ timme 700:-

 

 
 
 
 

Copyright © Alla rättigheter förbehållna