BEHANDLINGAR


Reiki

 

Reiki är ytterligare ett sätt att ladda och läka kroppen. Reiki hjälper dig på många plan. Ibland ignoreras Reikins kraft då människan inte tror på det den inte ser, men öppna ditt sinne och lägg märke till hur mycket som läker med hjälp av Reiki. Det har absolut ingen betydelse vilken religion du känner tillhörighet för, Reiki har inget med religion att göra utan är livsenergi och tas emot av vem som helst.

 

Var gång du känner att något värmer ditt hjärta tar du emot healing, det kan vara någon som säger något till dig som värmer, en kram eller vad det nu må vara som ger dig den känslan. Det är healing och tro mig det läker dig! När man som Reikihealer healar någon kanaliserar man energi, vi Reikihealers är ett verktyg för att kanalisera energi helt enkelt.

 

Reiki kan du ta emot hur mycket som helst egentligen det är din tid och din börs som styr hur ofta du kan gå till en healer. Underskatta aldrig din egen läkningsförmåga, att gå ut i skogen helt ensam och rensa tankarna kan göra underverk. Många som går på Reiki ofta blir så fasinerade att de själva utbildar sig, för att kunna heala sig själv, nära och kära. Även djuren älskar att få Reiki.

Reiki ersätter inte läkarens eller kirurgens arbete men att få Reiki i samband med en operation har så många fördelar, kroppen läker fortare, det ger smärtlindring, ängslan man kanske har inför operationen mojnar, ja det finns bara fördelar att kombinera Reiki med den traditionella vården. I många länder är Reiki erkänt även inom vården och där samarbetar Reikihealers sida vid sida om läkare och kirurger. Sverige är inte riktigt där än.

Reiki är en form av healing.

Priser:

Helbehandling 900:- tid ca 1½ timme.

Delbehandling 60 min 600:-

Delbehandling 30 min 300:-

Även behandling på distans är möjlig, kontakta mig för mer information.

 

Andlig konsultation


Ganska ofta frågar sig mina klienter, vad finns mer? Finns det något mer? För att ta reda på  klientens sanning i detta kan det hjälpa stort att få prata, få rätt frågor till sig och kunna bena ut vad som är hans eller hennes sanning. Jag kan inte säga till mina klienter vad som är sant eller inte, jag har min starka tro och det är fritt för andra att ha sin. Jag är starkt emot kyrkorna av alla de slag som fördömmer andras tro, som låter människor känna skam och tro att de lever i synd om de exempelvis har sex utanför äktenskap. För mig är kyrkorna i sig inget problem men att missbruka Guds namn på det sättet alla religioner idag gör, får mig att reagera skarpt. Det är i min uppfattning ett maktmissbruk med alla dessa urkundsförfalskningar som gjorts av exempelvis bibeln där man använder sig av Guds namn för att kuva sina undersåtar och andra troende som kommer till sin kyrka, moské eller vad det nu må vara för att få förståelse och tröst. Oavsett religion, hedning, pagan eller vad du än känner att du är eller dras till är du välkommen till mig. Vi kommer då leta efter din sanning och låta dig utvecklas till den underbara varelse du kom till denna jord för att vara. Att ha upplevt det jag gjort hittills i mitt liv gör att jag inte kan leva i förnekelse om att det inte finns något annat än det de flesta ser och det är större än vi någonsin kan föreställa oss. Jag har upplevt och sett energier, andar, änglar och entiteter ifrån de flesta nivåer. Det finns entiteter som jag nu när jag sitter här flera år senare fortfarande inte vet vad det va. Jag har vid flertalet tillfällen haft änglavakt, jag har även bevittnat när andra haft änglavakt. Jag har en dubbelgångare som kommit in i mitt liv och bokstavligen skrämt vettet ur de som skadat mig, så hade även min morfars bror. Genom generationer har vi i vår släkt från mammas sida speciella förmågor men jag vill här poängtera att även om man inte har släkt med mediala förmågor, healare, siare etc så kan man utveckla sin andlighet. Att vara född med dessa förmågor är både en gåva och ett omen. Jag har direkt kontakt med min källa och mina guider, då jag dagligen arbetar med dem utvecklas jag hela tiden och på flera nivåer. 


Pris: 450:-/påbörjad timme.

Träning & Utveckling

Reiki, andligt


När man upptäckt att det finns mera, alltså att den andliga världen existerar i verkliga livet och inte bara på film. Då blir en naturlig reaktion att detta vill man utveckla och få större förståelse och mera, ofta vill man veta allt! Framförallt vill man utveckla sina egna förmågor. Det finns massor av böcker i ämne som berör både andlighet och healing men det är i ärlighetens namn en stor djungel och att bara djupdyka rakt in i denna djungel kan sätta enorm skruv i huvudet på vem som helst och bli rentav ohälsosamt, väljer du att ändå gå den vägen så va kritisk till vad du ska släppa in i ditt sinne och sålla bort det som inte känns rätt för dig. Som jag nämnt tidigare är detta område större än vad du någonsin kan tänka dig och många som skriver böcker har kontakt med flera nivåer och vill förmedla allt i sina böcker, helst i en och samma bok.. Vilket kan bli väldigt rörigt och svårt att bena ut både för en nybörjare men även för de som kommit en bit på vägen. Att lära sig själv kan bli en svår väg, jag vet för jag har själv varit där. Skillnaden va att när jag började min andliga resa fanns ingen hjälp att få, många va rädda att gå ut med sin andlighet såvida det inte tillhörde den accepterade andligheten som bedrevs i våra kyrkor. För mig som pagan och healer har jag fått söka efter min väg och ibland har jag hittat en kurs eller mentor som följt mig en bit på vägen. Ibland har denna mentor varit bra men ofta har det visat sig vara ett skådespeleri. Många som utger sig för att kunna har inte alls den uppkopplingen till sitt högre jag eller till andra nivåer utan har en illusion om det och kanske vill ha det men har gått ut med att de har det och sedan när de får elever/klienter så försöker de leva upp till detta vilket fungerar tills de stöter på någon som genomskådar dem och då blir det så klart en konflikt. I teorin fungerar det att använda sig av en mentor som inte själva är utvecklad men som vet hur den ska lära ut men i praktiken är det endast en mentor som också är utvecklad och jobbar på sin egen förmåga/andlighet som faktiskt kan hjälpa dig om du vill utvecklas. Jag rekommenderar att du tar hjälp. En kombination av eget intresse och träna samt att ha en bra mentor eller master kan vara en god investering. Kommer du till mig får du lära dig ifrån grunden, hur du laddar, skyddar, känner av, jordar dig, örter, månens inverkan, Chakran, olika väktare, änglar, andar mm. Jag flätar in övningar i teorin och vill att mina elever/klienter ska lära sig från grunden och utvecklas för att såsmåningom bli självständiga och få kunskap om varför de är här och bli det de är här för.

Har du hört/kännt att du har healing i dig men ännu inte blivit initierad/fått tändningar behöver du lära dig Reiki(Healing) och bli initierad/få tändningar för att på ett säkert sätt och med kvalité kunna kanalisera energi. I annat fall finns risk att du dels tar av din egen energi, alltså inte kanaliserar utan tömmer dig själv samt att den/de du ger får inte ren energi eftersom den inte kommer ifrån den rena kanal och källa som vi initierade/tända healers ger utan du tar helt enelkt av din egen energi.

Jag håller olika Reikikurser, mer info om detta finner du under fliken utbildning.


Pris: 450:-/ påbörjad timme.

Hudvårdskonsultation & Makeuprådgivning

Jag är även fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.

Detta är inget jag egentligen vill  blanda ihop med mitt företag

"Marie´s Healing & Regression" men då jag ibland stöter på klienter som sett mig i sammanhang som hudvårdskonsult vill jag då att ni ska veta att ja jag är allt detta!

Jag har alltid många bollar i luften och trivs med detta, jag älskar livet och att leva fullt ut och just Mary Kay och hennes marknadsplan har berört mig djupt och tänk bara om alla företag haft en uns av inställning och stämning som finns i detta företag. Här hyllas liten som stor. 

Lite om Mary Kay och min verksamthet som fristående hudvårdskonsult:

Mary Kay finns över hela världen, i ca 35 länder. Produkterna säljs aldrig över disk, utan som kund har du alltid DIN egen hudvårdskonsult som kommer hjälpa dig.

Är du redan min kund så ska du veta att jag är glad att ha just dig som min kund och hoppas att du är lika glad för mig som konsult. Är du ännu inte min kund och idag står utan konsult är du välkommen att höra av dig så vi kan boka in din första hudvårdskonsultation och makeuprådgivning som är gratis och självklart utan köptvång. 

Genom att ha sin egen hudvårdskonsult får du alltid bästa servicen, jag lär känna dig, din hy och vilka önskemål du har samt dina förväntningar du har på de hudvårdsprodukter du använder eller önskar använda. 

Vilka krav har du på din hudvård och makeup idag?

Lever de produkter du använder idag upp till de krav du har?

Många vet inte om att de kan få bättre lyster och se yngre ut med hjälp av rätt rutiner och produkter.

Med åren förändras din hy och de produkter du hade för 10 år sedan och va nöjd med då kanske inte alls är de du behöver idag. 

Vi har "try before you buy" som innebär att du provar produkterna först. Ansiktsprodukter testas inte på din hand som du kanske är van vid ifrån butiker utan i ansiktet på den hud där ansiktsprodukter är avsedda att användas och du testar inte en liten klutt för att få känna på formulan utan du använder produkterna i hela ansiktet så som det är tänkt att de ska användas när du är hemma i ditt badrum och får känna hur de känns på din hy, där de ska användas. Detta ger dig möjlighet att känna vilka produkter som passar dig, dina rutiner men samtidigt lär du dig hur du bäst tar hand om din hy.

Hudvårdskonsultation och makeuprådgivning är gratis och möjlighet att köpa produkter ur Mary Kays serie finns men inget köptvång.

Progression


Att gå ner i regression innebär att man går tillbaka till tidigare liv eller tidigare i detta liv. Att gå ner i progression innebär att man tittar fram i dit liv du lever nu och ser på vad som är möjligt. Att använda sig av denna teknik kan vara mycket användbart när man nått ett vägskäl i ens liv.

Att gå ner i progression är inte som att se in i ens framtid på så sätt att så här ska det bli, utan det är ett sätt att utvärdera hur det kan bli om du väljer att gå en viss väg i ditt liv. Det kan vara så att du bara är nyfiken men det kan också vara så att du verkligen behöver analysera din framtid på en djupare nivå och se vilka möjligheter ditt liv har för dig.

För att jag ska ta ner dig i progression ska du som min klient varit nere i regression minst tre gånger och det får ej ha varit alltför lång tid sedan du va nere i regression hos mig. Jag styr inte över vilken eller vilka möjligheter ditt liv har att erbjuda utan jag ger dig verktyg att jobba med så att du har möjlighet att välja det liv du vill leva samt göra det mesta och bästa av livet du har. Jag hjälper dig så långt det är möjligt att få de svaren du söker, så innan du kommer är det viktigt att du vet vilka frågor du vill ha svar på.

Att gå ner i progression brukar man göra en eller ett par gånger med kort intervall,  om man vill kan man göra det igen men att gå ner ofta är inget jag rekommenderar om man inte har en speciell anledning till det, är det så får vi diskutera fram en plan för just dig. Precis som med regression är det viktigt att landa i vad du fått till dig och bearbeta din förra progression på ett bra sätt innan du gör nästa progression. 


Pris: 900:-

Tid ca 2 timmar.

Regression


Att vara regressionsterapeut är nog det häftigaste jag vet, att få följa med mina klienter ner till tidigare liv är helt underbart. Alla liv är olika och ibland är livet klienten ser tillbaka på inte alls som klienten trott. Tänk då att varje liv du förs tillbaka till får du tillgång till just nu av en anledning som du behöver få ta del av nu. Det är just det livet som du behöver just nu.


Jag styr inte över vilket eller vilka liv du får ta del av när du går ner i regression men jag hjälper dig så långt det är möjligt att få de svaren du söker, så innan du kommer är det viktigt att du vet vilka frågor du vill ha svar på.


Hur ofta man kan göra en regression beror på dig som person men oftast är det bra att du bearbetar din förra regressionen på ett bra sätt innan du gör nästa regression men ibland behöver man gå ner i regression igen för att kunna arbeta klart förra upplevelsen. Det är inte farligt att gå ner med korta intervaller men rent ur ekonomiskt perspektiv får du troligtvis ut mer av att bearbeta dina upplevelser innan du går ner nästa gång och möter nästa utmaning. Våra olika liv är inte en början och ett slut, de är samanflätade i varandra och inte förrän man verkligen förstått varför en sak händer en om och om igen, liv efter liv så har man möjlighet att gå vidare och få ett avslut på den spiralen. Att bearbeta sin regression kan ta olika lång tid och hur du gör går vi igenom när du kommer till mig för din första regression. Ibland förstår man direkt och känner sig redo för nästa regression och det är som sagt upp till klienten hur snabbt den vill ta nästa regression.


Pris: 900:-

Tid ca 2 timmar

 
 
 
 

Önskar du kontakt

Det går bra att fylla i formuläret här bredvid

och skicka dina frågor

eller bokningsförfrågan.