REIKIHEALING, REGRESSION, MASSAGEUTBILDNING och HUDVÅRD!

 

Mitt mål är att du ska må bättre.

Vem är då jag?

Jag heter Marie och det är jag som äger Marie´s Healing & Regression. Företaget ligger på en liten gård strax söder om Olofström. Jag arbetar heltid som anställd på ett av Sveriges största företag och har mitt eget företag som en bisyssla men drömmer om att en dag kunna leva på detta och enbart vara min egen.

I mitt företag är det Reiki & Regression samt hudvård som ligger i focus.

Hela mitt företag ligger mig varmt om hjärtat men framförallt regression har blivit en del av mitt liv, jag ser hur mycket det ger mina klienter men jag tycker även detta är mycket intressant och älskar att höra människors olika liv och livsöden de har levt men även kommer att leva! Ofta är en regression bara början av en klients utveckling, att kunna bearbeta trauman i trygg miljö, att förstå varför saker händer om och om igen, för att sedan klara släppa taget om något som inte längre ger något i klientens liv är en viktig del för att kunna bearbeta en händelse/ eller flera händelser och kunna gå vidare mot nya mål. 


marie
MarieÂs_Healing_logga_p001

Kan jag hjälpa dig?

Ja jag hoppas det!

Är du inne på min sida söker du troligen antingen något alldeles speciellt i ditt liv eller förändring i ditt liv.

Och vet du vad?

Jag kan hjälpa dig med både förändring av ditt inre och ditt yttre om så önskas.

Jag är av åsikten att det är det inre som räknas men med handen på hjärtat är det vårt yttre som ger det första intrycket och visst är det roligare att se sig själv i spegeln när hyn är riktigt vacker och väl omhändertagen.

Jag ger dig gärna fri hudvårdskonsultation och även makeuprådgivning, det företaget jag jobbar som fristående hudvårdskonsult har som policy att vi ger bort detta. Vi vet att våra produkter är helt enastående så när du testat dem kommer du vilja ha det set du fastnat för hemma i ditt eget badrum och använda morgon och kväll, kanske tillsammans med en enkel eller festmakeup. Vad vet jag.. 

En del av mina klienter som vill testa på framförallt regression men ibland även healing är oroliga inför detta, jag rekommenderar då att vi träffas för en hudvårdskonsultation. Att sitta ner och prata medans man är småupptagen med att testa produkter har jag förstått att är ett bra sätt att connecta på. 


Minsta lilla nyfikenhet du har om ditt förflutna, minnen som du inte kan placera eller frågor om varför du drömmer samma dröm om och om igen. Kanske du är rädd för höjder, trånga utrymmen eller va det än må vara?

Då rekommenderar jag dig varmt att ta kontakt med mig så ska jag förklara hur en regression går till och ge dig en hint om vad du kan få ut av det. Sen är det upp till dig om du vill boka en regression.

En del är rädda för att lämna över sig själv i någon annans händer men jag kan försäkra dig om att du har full kontroll på dig själv hela tiden och kan avbryta precis när som helst om du skulle vilja. Jag har ännu inte varit med om någon som har velat avbryta mitt i en regression, även om det ibland blivit känslosamt. Troligen då mina klienter är väldigt facinerade av den upplevelse de är med om och även att de känner att de är trygga har så klart stor betydelse. Jag skriver ner stödord och meningar under regressionen, dessa noteringar får du med dig hem och jag behåller inget material av vad som framkommit under sessionen.

Jag vill även påminna om att jag har tystnadsplikt.Healing är ganska nytt här i västvärlden, då jag gick mina första utbildningar i mars 2000 så hade jag väldigt svårt att på ett förståeligt sätt förklara för andra hur det gick till, nu så här i efterhand tänker jag att jag och mamma förstod det utan någon igentlig förklaring men det tror jag att grundar sig i att vi har varit healers i våra tidigare liv och vårt undermedvetna drogs till detta och visste vad det handlade om.

Idag behöver jag inte säga så mycket när någon frågar, dels är människor mer medvetna och jag har nog hittat sättet att på ett bra sätt förklara vad som händer och vad jag gör.

Healing används i många länder som ett komplement till modern medicin, healers och läkare jobbar i team vid sidan om varandra. Vi i Sverige är inte riktigt där än.

Jag liksom andra healers ställer inga diagnoser, har du misstanke om sjukdom så gå till din läkare för utredning. Att få healing i samband med behandling ser jag inga bekymmer med, det är ren energi jag kanaliserar. Detta kan hjälpa dig att få ett inre lugn, finna styrka, livslust, glädje, smärtlindring osv.


Jag utbildar mig hela tiden vidare inom mitt yrke som healer, hudvårdskonsult och makeup.

I mars 2020 gick jag ReikiMaster Holy Fire® III i Göteborg och utbildar nu även andra i Reiki.

Min andliga I story

Det är för mig väldigt upplyftande att få den där speciella känslan som infinner sig när man har en närvaro av änglar. Lugnet som infinner sig då jag får besök av änglar är i det närmaste obeskrivligt, den är så påtaglig att när jag för många år sedan gick till en spådam tackade hon mig för att hon fick ta del och känna min känsla, det lugn jag får då de hälsar på och ger sig till känna. För mig va detta en bekräftelse på att jag är på rätt spår.

Första gången som jag minns att jag såg en ande eller ängel va ett par dagar efter att min farmor gått bort. Jag va 8 år, satt i mitt rum på min säng och va otröstlig, mamma försökte trösta mig så gott det gick. Plötsligt knackade det på balkongfönstret som va i tv-rummet utanför mitt rum och jag tittade upp, då såg jag en vit gestalt som sakta svävade från balkongfönstret vidare väster mot nästa fönster och försvann sedan runt hustaket. Min mamma undrade vad jag såg för hon förstod på mitt uttryck att något va det och själv kunde hon inte se det. Detta minne har jag och min mor med oss för alltid. Balkongen på huset va på andra våningen utan trappa upp så inte ens min far som då va ateist gav sig på några teorier om vad detta va. Efter denna upplevelsen va jag fortfarande ledsen men fann ändå tröst i att min farmor fanns kvar fast inte längre på samma vis som innan.

För mig har det alltid mitt liv som pagan (hedning och häxa, vidare nämnd som pagan) varit viktig. En del tror att är du pagan så är du det och har ingen kontakt med änglar och vice versa. Jag är pagan i både min själ och som ett blodsarv, healer i denna inkarnation såsom tidigare inkarnationer, samtidigt samarbetar jag väldigt nära med Änglar, Skyddsänglar och Ärkeänglar. Jag ser emellanåt Skyddsänglar och får hjälp av dem, jag både ser och känner dess närvaro. Jag kan säga att det är en mycket speciell och vördnadsfull känsla och upplevelse. Hela atmosfären runt mig förändras då de gör entré, flertalet gånger har jag suttit till häst och oavsett hur rädd hästen varit innan så infinner sig ett lugn hos den/dem och vi passerar faran de upplever skyddade av dessa skyddsänglar och de omringar vår väg likt en tunnel. Vid ett av dessa tillfällen minns jag att min mor va med till häst och både min och hennes häst vägrade att gå förbi en gammal stuga, det va något otäckt med denna stugan och just denna gången ville de absolut inte passera. Jag kände att ber jag änglarna om hjälp så kommer de, vilket jag i tysthet gjorde. Känslan av fullständigt lugn och trygghet infann sig och jag kunde se hur skyddsänglar skyddade vägen åt oss där vi skulle passera, plötsligt gick hästarna framåt. Jag och hästarna såg och kände och mamma kände den där speciella känslan. Jag har sett andar och änglar sedan jag va väldigt liten men jag är ganska övertygad att många av er har känt dess närvaro fast kanske inte vetat att det varit just änglar som varit där.

Som pagan har jag väldigt nära kontakt med naturen, jag älskar naturen och har en hel del kunskap om läkeörter, salvor, jag spår i tarot och orakel, har sanndrömmar, ser vättar och andra varelser som vi lever tillsammans med men som inte alla är medvetna om eller ser. För mig har detta alltid varit naturligt men det är först nu som jag öppet går ut med det, jag har sedan barnsben lärt mig att det inte är alla som accepterar att vi är olika. Nu är jag så pass gammal och trygg i den jag är, i en fas i mitt liv att vad andra tycker eller tänker om mig är inte mina bekymmer. Det fanns en tid då jag själv inte trodde att jag kunde leva både som pagan och arbeta tillsammans med änglar, tills jag blev överbevisad och när man släpper sina egna fördomar, blockeringar och annat som bromsar ens utveckling först då kommer man vidare i sin utveckling.

Jag arbetar även som mentor, de som jag vägleder har kommit till mig av en speciell anledning. Det finns de som fått till sig att det är mig de ska söka upp och det finns de som snubblat över mitt namn av en slump. Ibland när en klient stiger in genom dörren känner jag direkt att denna personen är bara i början av sin resa och ojojoj vad detta ska bli spännande. Han eller hon kommer oftast först för healing eller regression, de vet sällan själva om att de har en andlig resa framför sig. Jag får ibland lite av lägga band på mig själv för att inte skrämma iväg klienten, det tar ju ett tag innan klienten är öppen och kan förstå att just han eller hon faktiskt är speciell. Visst alla är vi speciella men vissa är ämnade att få vägledning av just mig, och det känns så klart alldeles speciellt för mig.