HOLY FIRE® III REIKI UTBILDNING

 

Reiki är en form av Japansk handpåläggning eller healing som vi också kallar det, som skapades av Usui Mikao 1914. Reikihealing är en mycket kraftfull healing men ändå väldigt enkel att lära sig.

Reiki är energi som skapar allting runt omkring oss och inom oss. En enkel och praktiskt teknik för djup avslappning och healing med handpåläggning. Reiki healing återställer balansen i den fysiska kroppen och skärper också intellekt, lugnar ner känslorna och återuppväcker vår förbindelse med andlighet. Den är perfekt att använda på oss själva för att klara av den dagliga stressen och läka oss eftersom reiki underlättar avslappning och främjar välbefinnande.

Jag utbildar enligt William Lee Rands system och metod Holy Fire® III Reiki 

Läs mer om hur Holy Fire® utvecklats samt skillnaden mellan denna nya teknik som William Lee Rand fått till sig och Usui Reiki som Takata undervisade när Reiki kom till västvärlden.

Holy Fire® är registrerat varumärke som tillhör William Lee Rand. 

Holy Fire® III Reiki I  Pris: 2900:- inkl moms

Den första Reikikursen Reiki I ger dig förmågan att kanalisera Reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan kanaliseras till andra människor, djur, växter, mat, ja till allt du kan ta på om man så vill.

Du kan även behandla dig själv. Jag upplever dock att när jag både ger mig själv Reiki samtidigt som någon annan ger mig Reiki så blir det som kraftfullast.

Inga förkunskaper krävs men du bör ha tagit emot Reiki själv innan du går kursen.

Du kommer känna att du får mer kontroll på dig själv mycket på grund av de meditationer och meditationstekniker du får tillgång till och som vi kommer pratisera men det beror även på att du öppnar upp en kanal till ren och helande energi.


Holy Fire® III REIKI II  Pris 3300:- inkl moms

Att efter Reiki I gå vidare till Reiki II är en naturlig uppgradering när du känner dig redo och har landat i Reiki I. Du får ytterligare energihöjning och dina behandlingar blir effektivare.

Du får redskap för att arbeta mer flexibelt med Reikienergin och rikta den specifikt genom att sända Reiki på långt avstånd, till förflutet, framtid, mål, orsaker och situationer. Dessutom lär du dig några behandlingstekniker som Reikisystemets grundare, Mikao Usui, använde sig av.  

Förkunskap: Att du gått Reiki I, gärna för Marie Rittstam men i vart fall för någon som utbildar enligt Förenade Reikiförbundet i Sveriges rekommendationer. Detta för att säkerställa att du fått en utbildning som ger dig tillräcklig kunskap och förutsättningar. Är du osäker så kontakta mig. 


Holy Fire® III REIKIMASTER Pris 8900:- inkl moms

Utbildningen är en komplett yrkesutbildning till reikiterapeut och lärare inom Reiki.

Den omfattar tre dagar.

Alla har stor nytta av denna kurs, samtidigt som det även är en lärarkurs. Kursen ger dig potentialen till mycket kraftfullt helande och personlighetsutveckling. Denna energi är mycket värdefull för alla; renande, helande och vägledande.

Mastergraden ger dig förmågan att lära ut alla nivåer av Holy Fire® III Usui-Reiki. Är du tidigare KarunaReiki®-master kommer du även att kunna lära ut Holy Fire® III Karuna Reiki®. 

Med Holy Fire® III förenklas alla initieringsprocedurer.

Förkunskaper: Att du gått Reiki I, gärna för Marie Rittstam men i vart fall för någon som utbildar enligt Förenade Reikiförbundet i Sveriges rekommendationer. Detta för att säkerställa att du fått en utbildning som ger dig tillräcklig kunskap och förutsättningar. Är du osäker så kontakta mig.


Klicka på länken för att läsa William Lee Rands beskrivning av Holy Fire®

Introduction to Holy Fire® III Reiki | Reiki


För dig som är intresserad av Reikiutbildning

Utbildningarna annonseras ut på Förenade Reikiförbundet i Sveriges hemsida

Kurser – Reikiförbundet (reikiforbundet.se)

Datum ligger även här på förstasidan "Hem"

Finner du inget datum som passar just dig är du välkommen att höra av dig till mig,

utbildningarna planerar jag i första hand in på helger om inga andra önskemål yttras.

Är ni flera stycken på samma ort som vill gå finns möjlighet

att jag tar mig till er istället, mot ersättning för körning.


Reiki I och II är 2 dagarsutbildningar medan Reiki Master är 3 dagars*, utbildningarna sker med

Holy Fire® metoden .

Eventuell påfyllnad av mitt kursutbud sker i takt med min personliga utveckling och utbildning.

*Kan kortas ner till 2 dagar om du har goda kunskaper i GDPR, patientsäkerhetslagen, journalföring och dokumentation.