Holy Fire® ReikiMaster

Utbildningen är en komplett yrkesutbildning till reikiterapeut och lärare inom Reiki. Utbildningen omfattar tre dagar.


Alla har stor nytta av denna kurs, samtidigt som det även är en lärarkurs. Kursen ger dig potentialen till mycket kraftfullt helande och personlighetsutveckling. Redan första dagen får du tillgång till Usuimaster-symbolens energi, och på denna masterkurs höjer vi energinivån ytterligare med Holy Fire®-symbolen. Denna energi är mycket värdefull för alla; renande, helande och vägledande.

Mastergraden ger dig förmågan att lära ut alla nivåer av Holy Fire® III Usui-Reiki. Är du tidigare KarunaReiki®-master kommer du även att kunna lära ut Holy Fire® III Karuna Reiki®. Med Holy Fire® III förenklas alla initieringsprocedurer.

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater. Du kan även delta och praktisera på mina sammankomster som sker kontinuerligt.

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. 


Före kursen:
Du ska ha kunskap om journalföring och Reikisamtal. Du ska även ha lämnat in 10 dokumentationer före kursen. Om du kompletterar efter kursen får du ditt diplom efter kompletteringen.

 

Kursinnehåll- se fliken kursinnehåll

Holy Fire® är ett registrerat varumärke som tillhör William Lee Rand

Klicka på länken för att läsa William Lee Rands beskrivning av Holy Fire®

Introduction to Holy Fire® III Reiki | Reiki

Om mig

Jag fick min första Reikimaster initiering i samband med att jag gick min regressionsutbildning. Läraren jag hade i regression va mycket duktig i att lära ut i regression men jag blev mycket besviken när jag fick min Reikimasterinitiering av henne. Hon gav mig alltså enbart initieringarna, symbolerna och ett dåligt kopierat häfte/kompendie och påtalade att jag efter detta va en fullvärdig ReikiMaster. Jag påpekade att när jag gått Reiki I & Reiki II va det en helgutbildning på många timmar med teori, praktik, meditation, historia, symboler, initieringar mm. Till svar fick jag att det va trams och att för att kunna utbilda i Reiki behövdes inte det utan det räkte med initiering och sen fick jag det ovan nämnda hemmatryckt kompendie i handen att läsa på själv innan jag skulle utbilda eller då bara initiera klienter. Jag kände mig så klart lurad och ville inte själv utbilda andra när jag va så dåligt förberedd.


Hösten 2019 blev jag arbetslös, företaget har jag haft som bisyssla under många år och tanken väcktes att jag skulle ge det en ärlig chans. När jag pratade med mig jobbcoach gick vi igenom vad jag behövde för att verkställa min plan, jag berättade för honom att jag har en Masterutbildning men i mina ögon är den inte värd något och jag skulle vilja ha en ordentlig ReikiMasterutbildning för att känna mig trygg i min roll som lärare och kunna stå för min utbildning. Sagt och gjort, någon vecka senare va jag anmäld till en gedigen Reikimasterutbildning i Göteborg, och vilken skillnad! Mycket proffesionellt och intensivt men så himla bra. Gunn Moss Bjerling på Reikikliniken är min Reikimaster i Holy Fire® III Reikimaster som jag gick våren 2020 och det va på denna kursen jag för första gången kom i kontakt med Holy Fire®. Mitt råd till dig som ska gå en kurs, va noga med vem som håller i utbildningen och gör en bakgrundskoll på vad kursen innehåller, inte bara vilket intyg du får att rama in på väggen. På Förenade Reikiförbundet i Sverige hittar du utbildningar som följer kraven för att ge omfattande utbildningar inom Reiki.

Innan din ReikiMaster

skriv ner, memorera och känn igenom hur din Reiki II känns, när du sedan gått Reiki Master gör du samma sak igen, det är lätt att man annars inte tänker på skillnaden utan tror efter ett tag att man alltid haft känslan och kraften 

Efter din ReikiMaster

Nu kan du ge och även utbilda i Reiki, om du valde att gå Masterutbildningen, har du valt ART (Advanced Reiki Training) så har du fått utbildning och symboler men kan ej utbilda andra elever. Din Reiki är nu intensivare och ju mer du prakticerar desto mer energi får du själv. Du kan känna upphöjning långt efter denna utbildning.